Online utazástervező tudásbázis

text-box-2

Egy családi nyaralás nem kevés pénzbe kerül, a megszervezése pedig rengeteg idő. Téged is nyomaszt a felelősség, hogy a neten található rengeteg szállás közül pont jót válassz? Hogy mindenki igényének megfeleljen? Volt már olyan, hogy zsongott a fejed a sok információtól, és azt sem tudtad, hogyan tovább, melyik lesz az igazi?

Volt már, hogy legjobb tudásod szerint szervezted, mindent elkövettél, hogy tökéletesen sikerüljön, mégis csalódtál?

 • A szállás nem olyan volt, mint amilyen a képen látszott.
 • Rejtett pluszköltségekre derült fény.
 • Hirtelen a tengerpart is odébb költözött.
 • A nyugalmas környezetnek híre-hamva sem volt.
 • A programok szervezését helyben kellett improvizálnod, a pihenés helyett?

 

A nagysikerű workshop után folyamatosan bővülő

Online utazástervező tudásbázis

Online utazástervező tudásbázis

Amit nemcsak egy szezonban tudsz hasznosítani.

Jelentkezem

Miről lesz szó?

A kezedbe adok egy olyan kidolgozott módszert és tudásanyagot, amivel ezután gyerekjáték lesz megtervezni bármelyik nyaralásodat vagy utazásodat legyen az romantikus elvonulás 2 főnek, vagy közös nyaralás egy 18 fős baráti társaságnak.

Elárulom, hogyan lehet a fapados utazás tényleg olcsó, mikor, melyik légitársaságot érdemes választani, és hogy kerüld el a csapdákat

Megmutatom azokat a weboldalakat, ahol kizárólag kényelmes, tágas és színvonalas apartmanokat, szobákat, nyaralókat találsz szerte a világon. Végigvesszük, melyik hogyan működik, mit kell tenned a használatához, milyen költségei vannak.

Nagy hangsúlyt teszünk a tervezésre, mert így lehet a legnyugodtabban és legolcsóbban eltölteni a pihenésre szánt időt. Ezáltal pénzt, biztonságot és nyugalmat ajándékozunk Neked!

Elárulom, pontosan mit nézz meg, és mit ellenőrizz ahhoz, hogy biztos lehess a szállás minőségében. Elmondom, hova fordulhatsz, ha helyszínen valamivel mégsem vagy elégedett.

Mutatunk egy pofonegyszerű módszert arra, hogyan legyen nyomtatott prospektusod, térképed, szállásjegyzéked a kiszemelt úti célról még utazás ELŐTT.

Megtudod majd, hogyan lehet egészen olcsó, de mégis színvonalas szállásokat találni, SŐT elárulunk itthon még kevéssé ismert módszereket, amivel ingyen szállhatsz meg.

Bemutatunk olyan fantasztikus új úti célokat, amelyeket ma még nem sokan ismernek, közel vannak és biztos, hogy minden családtagodnak tetszeni fognak.Megbeszéljük, hogyan szervezd az utazás alatti programokat, és hogyan lehet mindez olcsó, vagy teljesen ingyenes.

Felhívjuk a figyelmedet az utazástervezés rejtett csapdáira, és arra, hogyan kerüld el ezeket. + Olyan vadi új trendekről számolunk be, amelyekről itthon még nagyon kevesen tudnak.

Folyamatosan új videókkal bővülő online tudásbázis.

Jelentkezem

Mikor és hol lesz?

Ahol és amikor szeretnéd! A videókat saját tempódban nézheted meg, semmit nem kell hozzá telepíteni, csak rákattintani az általam küldött linkekre, bármikor meg lehet állítani, vagy többször is újranézni.

Így akár minden utazás tervezése előtt előveheted az arra érvényes részt.

Folyamatosan bővítem a videók számát, amihez az év végéig bármikor hozzáférsz, az év vége után lehetőséged lesz megújítani az előfizetést a további videókért.

Jelentkezem

Ki tartja?

Kádár Tímea – utazási szakértő

Timi évek óta foglalkozik azzal, hogy itthon és külföldön különleges és takaros, mégis megfizethető szállásokat kutasson fel. Ismeri és kipróbálja a legújabb utazási trendeket, amik itthon még nem terjedtek el. Több száz jól sikerült vakáció megszervezése van a háta mögött. Utazási szakértőként rendszeresen hívják a médiába: TV2 Mokka, RTL Klub Reggeli, ATV, Petőfi Rádió, Mix magazin, Hetek, Haszon magazin stb, közel 4 éve állandó szerzője az Éva magazin utazási rovatának. Most mindezt a tudást a Te és családod nyaralásának szolgálatába állítja, ezen a különleges workshopon.

Több éves utazásszervezési kutatás és tapasztalat egy tudásbázisban.

Jelentkezem

Eddigi vélemények

Nagyon sok hasznos weboldal, ötlet volt, nagyon megérte az árát.

...a következő nyaralás tervezése könnyebb lesz.

Ideális időzítés és nagyon jó tippeket kaptam, amiket majd használok a nyaralásomhoz, köszönöm.

Hasznos volt, megérte az árát. Tetszett, hogy az inspirációra is kitért. Sokszor nincs ötletem, hogy hova menjek nyaralni, csak annyi hogy "valami jó helyre".

Remek volt, nagyon megérte az árát! Új volt a segítve utazás témája :)

Bár régebben elég sokat utaztam, tapasztalt utazónak éreztem magamat, mégis nagyon sok újdonságot hallottam, gyakorlati tudnivalókat, tippeket és ötleteket, nagyon megérte, az időtartam is pontosan megfelelő volt, nem túl rövid, nem túl hosszú. Bár hallgattam volna még a Timit az utakról és saját utazási tapasztalatairól.

Jelentkezem

Mennyibe kerül?

Bruttó 5.990 Ft az Online utazástervező tudásbázis összes videója (a jövőbeliek is) és a munkafüzet, melyet a jelentkezés után kérünk kifizetni az ott megadott fizetési módok valamelyikén. Jelentkezésed a fizetéssel válik véglegessé.

A szálláskeresési tanácsadásom bruttó 15 ezer forint/szállás, most kevesebb mint a harmadáért minden kulisszatitkomat elárulom.

Ezt a tudást akár évek múlva is felhasználhatod, és a többszörösét is megspórolhatod a segítségével

Ez van benne:

 • Folyamatosan bővülő képernyővideótár, amiben részletesen bemutatom a szálláskeresőket, repjegyfoglalókat, insiprációs oldalakat, ingyenes szálláskeresőket
 • A bemutatott weboldalak listája jegyzetben
 • Kérdéslista, amit szálláskereséskor használhatsz
 • Kérdéslista, amit az utazás tervezéskor használhatsz
 • Utazási applikációk és blogok listája

"Dehát mindez fent van a neten!"

Valóban sokminden fenn van a neten, de azért nem minden, ismerünk olyan elbűvölő házikókat, szállásokat, amelyeket mi is csak személyes kalandozásaink során fedeztünk fel. Ha rendszeresen állítasz össze utazásokat, keresel szállásokat, tudod, mikor melyik weboldalt kell keresni, és akár egy óra alatt megtalálod a számodra ideális úti célt, akkor nem való Neked ez a workshop. Ha azonban:

 • ...a hatalmas információáradatból, többezres találatból nehéz megtalálnod a legjobbat, akkor egyszerűen elengedhetetlen, hogy tudd, mit hol keress, különben napokat, heteket eltölthetsz vele, és nem biztos, hogy a legjobb eredményre jutsz. Nem lenne jó ezt az időt a családoddal tölteni? És ne feledd a mai rohanó világban, az idő nagyon értékes.
 • ...speciális, egyedi igényeid vannak, amiket nem lehet beírni a keresőbe. Nem mindig találjuk meg a legjobb helyet, ha azt írjuk, hogy “eldugott kis vendégház”, vagy “szállás 6 főre tengerparti kilátással úgy, hogy a nagyszülőknek is legyen egy külön lakrésze”. Mi erre is mutatunk megoldást.

Végülis az utazásszervezés egy külön szakma!
De most megosztom Veled a szakmai titkokat a fő fortélyokat, a nyugodt, boldog családi nyaralásod érdekében:

Jelentkezem

Jelentkezz és ezekre is választ kapsz:

 • Hogyan lehetnek ingyenesek a legjobb programok?
 • Hova utazzunk, ha csak a hétvégére tudunk elugrani valahova?
 • Hol keressek olyan szállást, amelyiknek két külön háló helysége van, és van nappali, konyha?
 • Hogyan szállhatok meg ingyenesen egy toszkán vendégházban?
 • Mik a legutóbbi szabályozások a fapados repüléssel kapcsolatban?
 • Hogyan juthatok ingyen nyomtatott prospektusokhoz és térképekhez egy helyről?
 • Mikor kell extra költséget fizetnem szállásfoglaláskor?
 • Érdemes-e kuponos oldalakon utazást vennem?
 • Hogyan lehet elkészíteni egy egyszerű, gyakorlatias pénzügyi tervet az utazásra?

Jelentkezés

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 8 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással A Logical Kft-vel kötöd (1135 Budapest, Fáy köz 17.). Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.